Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı

Prof. Dr. Nevin ALTUĞ

Lisans eğitimini 1988 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. 1993 yılında yüksek lisans eğitimini 2001 yılında ise doktora eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında tamamlamıştır. 1993-2003 yılları arasında araştırma görevlisi, 2003-2018 yılları arasın da ise Dr. Öğretim Üyesi olarak Trakya Üniversitesinde görev yapmıştır. 2018 yılından itibaren doçent olarak görevine devam etmekte olup Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanlığını yürütmektedir. Çalışma alanları pazarlama iletişimi, tüketici davranışları üzerine olup ilgili alanlara ilişkin çok sayıda ulusal ve uluslararası düzeyde yayınlamış makaleleri ve bildirileri bulunmaktadır.
E-posta: nevinaltug@trakya.edu.tr

Prof. Dr. Hilal ÖZEN

Denizli doğumlu olan Dr. Hilal Özen 2000 yılında Denizli Erbakır Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nden bölüm ikincisi olarak lisans derecesini aldı.

Profesyonel iş hayatına Arkas Lojistik'te müşteri temsilcisi olarak başladı ve Vodafone'da ürün yöneticisi olarak devam etti. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak akademik hayata dahil oldu. 2007 yılında yüksek lisans ve 2011 yılında ise pazarlama doktorasını İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Doktora eğitimi sırasında Chicago DePaul ve Northwestern Üniversitelerinde misafir akademisyen olarak bulundu. Akademik kariyerine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yardımcı doçent olarak devam etti. 2016 yılında akademik tecrübelerini özel sektörde kullanmaya karar verdi ve akademik kariyerine bir süre ara verdi. O zamandan beri markalara dijital pazarlama konusunda yardımcı olmaktadır.

Trakya Üniversitesi İşletme Bölümü'ne 2020 yılında yardımcı doçent olarak katıldı. Aynı yılın sonunda doçentliğini aldı. Akademik çalışmalarında daha çok dijital pazarlama, sağlık hizmetleri pazarlaması, turizm pazarlaması ve tüketici davranışı konularına odaklanan Hilal Özen’in bu konularda çeşitli uluslararası dergilerde yayınlanan makaleleri ve uluslararası konferanslarda sunulan bildirileri bulunmaktadır. Lisans, yüksek lisans ve MBA gibi tüm seviyelerdeki işletme öğrencilerine Pazarlama İlkeleri, Pazarlama Yönetimi, Araştırma Yöntemleri, Pazarlama Stratejileri, Pazarlamada Güncel Sorunlar, Dijital Pazarlama ve Sağlık Hizmetleri Pazarlaması gibi dersler vermiştir ve halen de devam etmektedir.
E-posta: hilalozen@trakya.edu.tr

Doç. Dr. Selin KÜÇÜKKANCABAŞ
Dr. Selin Küçükkancabaş, Tekirdağ Anadolu Lisesin’den mezun olduktan sonra lisans eğitimini 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümün’de tamamlamıştır. 2003 yılında Trakya Üniversitesi Pazarlama Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2005 yılında işletme yüksek lisansını Trakya Üniversitesin’de, 2011 yılında işletme/pazarlama doktora derecesini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümün’de tamamlamıştır. Doktora eğitimi sırasında Indiana Üniversitesin’de misafir akademisyen olarak bulunmuştur. Doktora sonrası Amerikan Kahire Üniversitesin’de misafir akademisyen olarak akademik çalışmalarda bulunmuştur. Araştırma alanları arasında tüketici davranışları, pazarlama araştırmaları, dijital pazarlama, sürdürülebilir pazarlama, yükseköğretim kurumlarının pazarlanması gibi konular yer almaktadır. Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde Pazarlama İlkeleri, Pazarlama Yönetimi, Araştırma Yöntemleri, Pazarlama Araştırmaları, Tüketici Davranışları, Dijital Pazarlama dersleri vermektedir.
E-posta: selink@trakya.edu.tr

Doç. Dr. Onur ÇETİN

Onur Çetin ortaöğretiminde Edirne Anadolu Lisesi, Edirne Fen Lisesi ve Edirne I. Murat Lisesinde eğitim görmüştür. 2002 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden üretim planlamada simülasyon isimli bitirme tezi ile mezun olmuştur. Akkanat Holding’de 2002-2003 yıllarında endüstri mühendisi olarak çalışmıştır. Daha sonra 2006 yılına kadar Trakya Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. 2006 yılında İşletme yüksek lisansını Trakya Üniversitesinde tamamlamıştır. Yüksek lisans tezi çevik üretim ile ilgilidir. 2006-2007 yıllarında University of Wales’te misafir araştırmacı olarak bulunmuştur. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Üretim bilim dalında doktorasını tamamlamıştır. Doktora eğitimi süresince 2007-2013 yılları arasında İstanbul Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Doktora tezi Akaryakıt Dağıtımında Araç Rotalama Problemi şeklindedir. 2015 yılından beri Trakya Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. Lisans düzeyinde üretim yönetimi, üretim sistemleri, tedarik zinciri yönetimi, teknoloji yönetimi ve iş modelleri, süreç analizi ve iyileştirme ve sağlık sektöründe satın alma ve tedarik yönetimi derslerini vermiştir. Lisans üstü düzeyde ise kalite yönetimi, lojistik, sağlık sektöründe üretim yönetimi, kalite sistemlerinin modellenmesi derslerini vermiştir. Çalışma alanları tedarik zinciri yönetimi ve sağlık sektöründe üretim yönetimi olarak sıralanabilir.

E-posta: onurcetin@trakya.edu.tr

Dr. Öğr. Üyesi Çağatay AKDOĞAN

1990 yılında Sakarya’nın Taraklı ilçesinde doğmuştur. Lisans eğitimini 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde; yüksek lisans eğitimini 2015 yılında, doktora eğitimini ise 2020 yılında Trakya Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı’nda tamamladı. 2013 yılından beri Trakya Üniversitesi İşletme bölümünde görev yapmaktadır. Akademik ilgi alanları arasında nöropazarlama, reklam, tüketici davranışları yer almaktadır.

E-posta: cagatayakdogan@trakya.edu.tr

Bu içerik 17.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2674 kez okundu.