STAJ DUYURULARI

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

Şişecam Topluluğu olarak üniversitelerimizin lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak yürüttüğümüz “Global Genç Yetenek Programı Together” başvurularının bu yıl 21 Eylül’de başladığını sizlerle paylaşmak isteriz.

Şişecam Linkedin sayfasında yayınlanacak başvuruların değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayarak programa katılmaya hak kazanan öğrenciler; Şişecam Genel Merkezi fonksiyonlarında, Bilim Teknoloji ve Tasarım Merkezi’ndeki Ar-Ge projelerinde ya da Fabrika üretim süreçlerimizde 10 ay sürecek proje stajları ile yarı-zamanlı çalışma imkânı bulmanın yanı sıra, aldıkları eğitimler ve katıldıkları oturumlarla iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmakta, zaman zaman yurtdışı üretim tesislerimizde de stajlarına devam etme imkanı bulmaktadır. Gençlerimiz, İstanbul Genel Müdürlüğümüz ve Çayırova’daki Ar-Ge merkezimizin yanı sıra Lüleburgaz, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Ankara, Mersin, Denizli ve Karabük’te bulunan üretim tesislerimizde bu staj olanağından faydalanabilmekteler.

Öğrencilerimiz, “Together” deneyimini takiben Şişecam’ın farklı birimlerinde ihtiyaç duyulan pozisyonlarda tam zamanlı olarak işe başlayarak çalışma arkadaşımız olma fırsatını elde edebilecekler. Global Genç Yetenek Programı Together ile bugüne kadar 387 stajyerimiz programa dahil oldu ve 140 stajyerimiz de kariyerlerine çalışma arkadaşımız olarak Şişecam Topluluğu’nda devam etmektedir.  Topluluğumuzun Global İK Stratejileri açısından son derece önem verdiğimiz bu programa yönlendirebileceğiniz öğrencilerinizin başvurularını bekliyoruz.

Şişecam Hakkında:

Şişecam Topluluğu bugün dünya cam sektörünün ana faaliyet alanları olan düzcam, cam ev eşyası ve cam ambalajın üçünde birden faaliyet gösteren tek küresel şirkettir. “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Şişecam Topluluğu, dört kıtada, 14 ülkede üretim faaliyetlerini sürdürmekte ve 21 ülkede 22 bin çalışana istihdam sağlamaktadır.

Resim
Bu içerik 24.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1005 kez okundu.