İşletme Bölümü Öğrencileri İçin Etik Kurallar

Biz, Trakya Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri uzun bir geleneğe sahip gururlu bir topluluğuz. Bu geleneği ve kendimizi, en yüksek dürüstlük standartlarına uyan akademik ve profesyonel davranışlarla onurlandırmaya söz veriyoruz.

Dürüstlük:
Başkalarına doğru ve dürüstçe davranmayı ve Üniversite ve Okul politikalarının akademik davranış ilkelerine bağlı kalmayı taahhüt ediyoruz.

Saygı:
İnsanlar arasındaki kişisel ve kültürel farklılıklardan dolayı bizi ve toplumu zenginleştiren farklı bakış açılarına ve başkalarının başarılarına saygı göstermeyi taahhüt ediyoruz. Çevremize saygı duymaya ve özen göstermeye söz veriyoruz.

Bütünlük:
Dürüstlükle hareket etmeye ve etik dışı davranışları teşvik edecek durumlardan kaçınmaya söz veriyoruz.

Profesyonellik:
Kişisel, akademik ve profesyonel performansımızda sürekli gelişim için her zaman çaba göstereceğimizi taahhüt ediyoruz.
Bu içerik 28.06.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 854 kez okundu.